dijous, 5 de maig de 2011

El 15 d'abril REMOU-TE es mou per veure una Performance a l'Espai EART.


PROGRAMA DIFUNDIA per a la difusió del treball dels artistes residents a EART.

Performance
"Can you hear me?  Oui, je t'entends là. Ja sóc online ."

LLoc/ Espai EART / Torrijos 68.

Durant una setmana, des de Berlín, París i Barcelona, les tres artistes compartiran experiències estimulades per l’atmosfera que les envolta en cada una de les seves ciutats. Aquest intercanvi serà en forma de dibuixos, textos, fotos, vídeos i xats a través de la xarxa. El resultat (‘the traces’) de les seves interaccions durant aquesta setmana serà la base per a la construcció de la seva performance virtual que es presentarà en el marc de DIFUNDIA a "Experimentem amb l'ART”.
Una col·laboració que es fa a través del món cibernètic, prenent la decisió conscient de desafiar la noció de live performance a través de la tecnologia, per tal d’amplificar la nostra distància i espai. Volem explorar l'entorn tecnològic: l'evidència que les interfícies tecnològiques estan provocant la re-formulació i re-adaptació de les nostres reaccions quan ens enfrontem a ‘la màquina’. El que ens interessa és l'element performatiu dels comportaments quotidians que es creen als entorns socials actuals: la cara distorsionada que tenim al vídeo de l’Skype, els nous gestos físics que hem creat per adaptar-nos a cada nou invent tecnològic, el decalatge entre sons i veus en línia... Com ens expressem quan parlem amb la màquina?


Les tres artistes Ariadna Rodríguez Cima (Espanya), Anne Lise Gac (França), i Adina Bier (EEUU) es van conèixer l’any 2006 a la School of the Museum of Fine Arts, de Boston (EUA) i van començar a treballar juntes el 2007. Durant quatre anys, han estat col·laborant i presentant els seus projectes als Estats Units (Mobius Space i SMFA), Alemanya (Kunsfabrik i Schloss Brollin) i França ‘Le Centre Socioculturel Madeleine Rebérioux, La Maison des Jeunes et de la Culture du Mont-Mesly i Petit Théâtre de la Friche’). Anualment, dins de la  Platform of Young Performance Artists’ a Berlín, desenvolupen un projecte d'investigació que acaba en una performance oberta al públic. A la tardor del 2010, van organitzar el seu primer Festival de Performance Art, anomenat Performance Art Salon’ que va comptar amb la participació de quatre artistes internacionals més i va tenir lloc a l’espai La Fundició del Poblenou.
Agraïments: Connectats

+ INFO: 932 17 18 77 Charela Díaz. Coordinadora de l’espai EART.


... aixi ho veiem els que vem anar a Experimentem
 
..................................................................................................................................

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada