dimarts, 1 de març de 2011

18 de març

Artistes invitades al Remou-te: Les Salonnières
Les Salonnières som un col·lectiu artístic format per Laura Cardona, Ester g. Mecías, Cèlia Prats, Meritxell Romanos i Marta Xibillé. Des de 2006 desenvolupem projectes d’intervenció dialògica. La nostra pràctica prové de Les Salonnières franceses del segle XVIII de qui recuperem la conversa com a pràctica política.
La finalitat del col·lectiu és la gestió, organització i materialització d’esdeveniments i experiències artístiques compartides que utilitzen dinàmiques relacionals i que tenen efectes dialògics sobre la gent amb qui treballem. A més a més, utilitzem la performance, el diàleg i l'acció per investigar sobre noves formes d’intercanvi i de producció de coneixement. Pretenem crear relacions i xarxes dins del circuit artístic, educatiu i social, connectant els diferents agents que formen part d’aquests.
Fins ara, Les Salonnières hem participat en projectes artístics i educatius, performances, taules rodones, congressos i workshops amb artistes com Alicia Framis o Rirkrit Tiravanija, en centres com Centre d'Art Santa Mònica(Barcelona) o Can Xalant (Mataró). En diferents ocasions hem col·laborat amb institucions com la Universitat de Barcelona o el Patronat de Cultura de Mataró. 

També ens visitarà la realitzador audiovisual Elisenda Trilla 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada